Technieker

Heb jij twee rechterhanden en werk je graag in een leuk team?

Dan is deze vacature als Technieker gemaakt voor jou! Wij zoeken namelijk iemand om onze Service binnendienst te versterken. De Service binnendienst is verantwoordelijk voor het repareren en reviseren van apparaten die van onze klanten af komen. Deze apparaten zijn eigenlijk allemaal gericht op het verbeteren van hygiëne en werkgemak in de veehouderij. Wij leveren namelijk producten en diensten aan veehouders. Als een van onze apparaten kapot gaat, dan kunnen we het gelukkig vaak op locatie herstellen. Dat gaat alleen niet altijd! In zo'n geval gaat het apparaat -of een onderdeel daarvan- naar de binnendienst. Zij zorgen ervoor dat deze weer perfect wordt opgelapt. En daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken!

The Schippers Group

“Zonder antibiotica”, daar maken wij ons met zo’n 500 collega’s wereldwijd sterk voor in de agrarische sector. Samen met onze klanten zetten we namelijk alles op alles om met hygiënemanagement juist te voorkomen dat dieren ziek worden. We zijn actief in meer dan 40 landen en hebben kantoren in 12 van deze landen. Je vindt ons spiksplinternieuwe hoofdkantoor in Hapert (juist over de grens in Nederland, op zo'n 25 minuten van zowel Lommel als Turnhout). We zijn ervan overtuigd dat we met onze visie en producten dé toekomst van onze sector in handen hebben. We zijn ambitieuzer dan ooit en stellen alles in het werk om onze klanten nog beter van dienst te zijn. En dat doen we natuurlijk graag met collega’s die goed bij ons passen!

Ben je benieuwd naar onze apparaten? Neem een kijkje op ons YouTube kanaal. Daar kan je video’s bekijken van bijvoorbeeld de EVO Cleaner of de MS Greenline.

Delen via:

Martijn Michiels

HR Business Partner

Hoe je werk als Technieker eruit ziet:

 • Je werkt vanuit ons hoofdkantoor in Hapert (Nederland).
 • Dagelijks houd je je bezig met het repareren en reviseren van apparaten uit het veld.
 • Omdat we allerlei verschillende apparaten hebben, zijn ook de technieken die je gebruikt erg verschillend.
 • Je gaat aan de slag met pneumatiek, hydrauliek, elektrotechniek en nog een paar dingen die eindigen op “iek” 😉
 • In je werk schakel je met verschillende mensen. Dat kan zijn met service collega’s op binnen- en buitendienst, maar soms ook rechtstreeks met de klant of met de klantenservice.
 • Je werkt vaste uren in de dagdienst. We houden van regelmaat, maar er is ruimte voor flexibiliteit wanneer dat nodig is.
 • De Service binnendienst bestaat uit naast jou uit de collega’s Ludo, Xavier en Twan. Verwacht van hen zeker ook een lolletje op zijn tijd. Dat hoort er ook bij!

Interesse in techniek! Het is fijn als je ervaring hebt als monteur of een technische opleiding hebt afgerond zoals bijvoorbeeld werktuigbouwkunde  of installatietechniek, maar dat is voor ons zeker geen must. De allerbelangrijkste vraag voor ons is of je iemand bent die zelf de gereedschapskist pakt als er thuis iets kapot is. Als dat zo is dan geloven wij namelijk dat we jou alle technische aspecten van onze producten kunnen leren. Een mega toffe uitdaging dus!

 • De kans om je op technisch vlak te ontwikkelen. We kijken niet naar papiertjes, maar naar mensen!
 • Afhankelijk van je kennis en ervaring bieden we je een bruto salaris tussen de € 2.350 en € 3.500.
 • Een – al zeggen we het zelf – hartstikke leuk team met verschillende leeftijden.
 • Super mooie faciliteiten in ons eigen pand. Zo hebben we een bedrijfsrestaurant, squashbaan, ontspanningsruimte en zelfs een eigen café.
 • We organiseren samen een hoop leuke activiteiten: denk aan een Ardennen weekend, Pubquiz, beachvolleybaltoernooi en familiedag.
 • Veel ervaring met collega’s die wonen in België en werken in Nederland. Wij kunnen je helpen met al je vragen!

De sollicitatieprocedure

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Lommel, Limburg, België

Delen via:

Martijn Michiels

HR Business Partner

Meer vacatures

Ben jij een ervaren Preventieadviseur met een passie voor veiligheid, gezondheid en welzijn op de werkvloer?
Heb jij twee rechterhanden en werk je graag in een leuk team?
Ontdek hier software uitdagingen die je nergens anders tegenkomt als Senior Software Engineer!
Types de fichiers acceptés : jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, Taille max. des fichiers : 256 MB.