Stage

We zijn eigenlijk altijd op zoek naar stagiaires voor verschillende afdelingen binnen The Schippers Group. We merken namelijk echt dat stagiaires onze organisatie vooruit kunnen helpen met nieuwe, frisse inzichten. Onze insteek is dan ook echt dat wij jou wat gaan leren, maar we willen juist ook graag wat van jou leren! Soms hebben we concrete opdrachten, soms zijn we echt op zoek naar studenten die komen meedraaien en soms weten we zelf eigenlijk ook niet echt waar we naar op zoek zijn. Dan is het aan jou om ons te overtuigen...

De meeste stageplekken vind je ook terug als vacature op deze website, maar dat wil niet zeggen dat er verder geen mogelijkheden zijn. Zie je op de website geen stageplek die aansluit bij jouw wensen? Stuur dan gewoon je CV en Motivatie (+ uitleg over de stage) naar ons toe door op de "solliciteer direct" knop te drukken. Dan kijken wij of we wat voor elkaar kunnen betekenen.  

The Schippers Group

“Zonder antibiotica”, daar maken wij ons met zo’n 500 collega’s wereldwijd sterk voor in de agrarische sector. Samen met onze klanten zetten we namelijk alles op alles om met hygiënemanagement juist te voorkomen dat dieren ziek worden. We zijn actief in meer dan 40 landen en hebben kantoren in 12 van deze landen. Je vindt ons spiksplinternieuwe hoofdkantoor in Hapert (pal naast de A67, op 15 min. van Eindhoven). Hier vind je o.a. squashbanen, een bedrijfsrestaurant, een experience center en zelfs een eigen café. Niet gek toch? We zijn ervan overtuigd dat we met onze visie en producten dé toekomst van onze sector in handen hebben. We zijn ambitieuzer dan ooit en stellen alles in het werk om onze klanten nog beter van dienst te zijn. En dat doen we natuurlijk graag met collega’s die goed bij ons passen!

Delen via:

Miranda Schippers

HR Business Partner

Goede vraag, maar we draaien hem liever om. Wat wil jij gaan doen?

Hebben we het over een meeloopstage, onderzoek of misschien een combinatie daarvan? Wat is de duur van de stage? En wat is het vakgebied waarin je graag stage zou willen lopen? We horen het graag!

Om je een beeld te geven van de mogelijkheden hebben we alvast een aantal ervaringen van eerdere stagiaires voor je op een rijtje gezet.

 • Thomas vertelt over zijn stage bedrijfskunde, Klik hier!
 • Tim vertelt over zijn stage als video maker & editor. Klik hier!
 • Marjolein vertelt over haar onderzoekservaring in onze oormerkenfabriek. Klik hier!

Wat je nodig hebt: de 4 P’s van The Schippers Group!

 • Passion: Passie voor je werk is een must. Zonder plezier geen werk!
 • Partner: Wij geloven dat samenwerking de sleutel is naar succes.
 • Progress: Je wilt vooruit en bent continu bezig met jezelf verbeteren.
 • Profit: Uiteindelijk ga je altijd voor het beste resultaat.

Waarom je bij ons stage wilt lopen?

 • Een heel aantal toffe opdrachten binnen een – al zeggen we het zelf – kei gezellig en jong team.
 • We zorgen ervoor dat je het hele bedrijf te zien krijgt, niet alleen jouw specifieke afdeling.
 • Je hoeft in het weekend niet op een houtje te bijten. We hebben natuurlijk een stagevergoeding voor je geregeld.
 • De drankjes tijdens de Vrijmibo komen voor onze rekening.
 • Er zijn na je stage zeker mogelijkheden om voor Schippers te blijven werken. Je bent niet de eerste en zeker ook niet de laatste!

Delen via:

Miranda Schippers

HR Business Partner

Meer vacatures

Word jij enthousiast van verkoop en wil je stage lopen binnen een internationaal bedrijf? Bekijk dan deze vacature Stage Sales Support!
Kun je niet kiezen? Stuur ons dan gerust een open sollicitatie, dan bekijken we de mogelijkheden voor jou! Klik door om te bekijken hoe dit verder in zijn werk gaat.
Types de fichiers acceptés : jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, Taille max. des fichiers : 50 MB.