Service technieker

Heb jij twee rechterhanden en ben je graag onderweg?

Dan is deze functie als Service technieker echt iets voor jou! Met je firmawagen ben je namelijk dagelijks op pad om onze klanten te helpen. Deze klanten zijn professionele veehouders, we richten ons met The Schippers Group namelijk op het verbeteren van hygiëne in en rond de stal. Het verkopen van apparaten om stallen schoon te houden en dieren beter te verzorgen is een van de pijlers van ons bedrijf. Natuurlijk vinden we het belangrijk dat deze apparaten goed blijven functioneren. Daarom verzorgen we regelmatig onderhoud en wanneer er wat stuk gaat, zijn we er snel bij om ervoor te zorgen dat de veehouder toch zijn werk kan blijven doen. En daar kunnen we jouw hulp wel bij gebruiken!

Ben je benieuwd naar onze apparaten? Neem een kijkje op ons YouTube kanaal. Daar kan je video’s bekijken van bijvoorbeeld de EVO Cleaner of de MS Greenline.

The Schippers Group

“Zonder antibiotica”, daar maken wij ons met zo’n 500 collega’s wereldwijd sterk voor in de agrarische sector. Samen met onze klanten zetten we namelijk alles op alles om met hygiënemanagement juist te voorkomen dat dieren ziek worden. We zijn actief in meer dan 40 landen en hebben kantoren in 12 van deze landen. Je vindt ons spiksplinternieuwe hoofdkantoor in Hapert (vlakbij Eindhoven in Nederland). We zijn ervan overtuigd dat we met onze visie en producten dé toekomst van onze sector in handen hebben. We zijn ambitieuzer dan ooit en stellen alles in het werk om onze klanten nog beter van dienst te zijn. En dat doen we natuurlijk graag met collega’s die goed bij ons passen!

Delen via:

Martijn Michiels

HR Business Partner

Hoe het werkt:

 • Een dag op voorhand krijg je van de planner door welke klanten je gaat bezoeken. Meestal zo’n 3 of 4 per dag.
 • Deze klanten bel je diezelfde dag nog op om het tijdstip van het bezoek af te spreken.
 • Je werkt vanuit huis en hoeft dus niet naar kantoor om je bus of spullen op te halen.
 • Eenmaal bij de klant ga je bij een storing eerst op zoek naar het probleem en probeert deze op te lossen.
 • Bij een onderhoudsafspraak doe je een reguliere check en vervang je onderdelen die beschadigd of versleten zijn.
 • Je hebt een 15-tal collega’s in binnen en buitendienst waar je op kan terugvallen voor tips of vragen.
 • We hebben het over een vijftal verschillende apparaten. Qua werking variërend van mechanisch tot elektrisch en pneumatisch. Hartstikke divers!

Interesse in techniek! Het is fijn als je ervaring hebt als monteur of  een technische opleidingen hebt afgerond zoals bijvoorbeeld werktuigbouwkunde  of installatietechniek, maar dat is voor ons zeker geen must. De allerbelangrijkste vraag voor ons is of je iemand bent die zelf de gereedschapskist pakt als er thuis iets kapot is. Als dat zo is dan geloven wij namelijk dat we jou alle technische aspecten van onze producten kunnen leren. Een mega toffe uitdaging dus!

 • De kans om je op technisch vlak te ontwikkelen. We kijken niet naar papiertjes, maar naar mensen!
 • Een firmawagen (VW Transporter).
 • De zekerheid en gemoedelijkheid van een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat.
 • Een goed salaris met arbeidsvoorwaarden conform Paritair comité 200.00.
 • Leuke collega’s die houden van een grapje op zijn tijd.
 • We organiseren allerlei activiteiten gedurende het jaar. Denk aan een skitrip, pubquiz, kerstborrel en mudrun.  Niets is verplicht, maar het is wel leuk als je erbij bent!

De sollicitatieprocedure

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Gent, Oost Vlaanderen, België

Delen via:

Martijn Michiels

HR Business Partner
Types de fichiers acceptés : jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, Taille max. des fichiers : 256 MB.